Fra påskevandring til vårvandring


Fra om med mandag 11.mai er innholdet i postene til Påskevandringen byttet ut med bilder, musikk, dikt og sang rundt 17.mai, Kristi Himmelfart og Pinse.

Postene henger på samme sted som sist, men QR kodene har fått nytt innhold.

Kirken i Tinn og Kvite Kyrkjer har valgt 3 forskjellige turer på noen av pilegrimsveiene knyttet til Kvite Kyrkjer.  Du kan lese QR koden med mobilen din (pass på at du har tilgang på internett). Du vil da bli tatt til en nettside med tekst, bilde, video, aktiviteter og musikk som handler om 17.mai,  Kristi Himmelfartsdag og Pinsen. 

Postene henger mellom Austbygde Kyrkje og Mårvikmogen i Atrå. Turen går langs elven og opp til åskanten, forbi Åsral og ta deg på "gamal kyrkjeveg" ned til Mårvikmogen i Atrå. Veien er skiltet med Kvite Kyrkjer skilt. Se  mer nøyaktig beskrivelse her.

Den neste, litt kortere varianten av denne veien starter og slutter ved Sandviken Camping i Austbygde. Her ta du veien bratt opp mot Åsral. Når du kommer opp til grusvegen vil  du se et skilt som ta deg til venstre mot Atrå Kyrkje. Følg skiltet videre til "Gamal kyrkjeveg"  til du ser post nr 16. Vi anbefaler at du går tilbake samme sti ned til Sandviken Camping. Denne stien passer godt for barnefamilier.

Den tredje varianten er pilegimsvegen fra Mæl Kyrkje til Dal Kirke langs elven Måna. Den passer godt fo de som vil gå i et litt lettere terreng. Nøyaktig beskrivelse av denne vandringen finner du her.

 

Tilbake